fredag 23. september 2011

Stemningsrapport

Mulig jeg romantiserer litt, for ute regner det, og det har det stort sett gjort de siste dagene. Men det er fint her fordet.
5 kommentarer:

 1. Juksinfanteristene har romantisert kunnskapen din!

  SvarSlett
 2. Kjære gode deg

  Er så kjekt å reise søraustover nokre gongar iløpet av veka. Eg drøymer meg litt bort, og det er deilig. Godt å sjå korleis du har det, og at du nyt det du opplever. Brun/raud har du også blitt. :)
  Toalettmappa er forresten fleirfunksjonell; har brukt den som penal fr penslar, maling og blyantar (der alt er godt innepakk, så den ikkje blir skiten). Også er den perfekt til det den er laga for, for eg får alt eg treng av toalettsaker oppi den. Nydeleg. Snart skal eg teste den ut som veske også.

  Eg held auge med deg, og tenker ofte på deg. Har du forresten sett bilde frå leiligheita vår? Vi har visst hatt toga-party (!) Trur Bjørg Siri og Mari har det godt.

  God klem frå ei som er veldig glad i deg.

  SvarSlett
 3. Kjære, fine Inghild-mi!
  Så godt å høre fra deg! Det er bare bildet med slurvete redigering som gjør meg rød, her er jeg brun som en kokosnøtt! ;P Ingenting som gjør en brunere enn monsunvær..

  Så bra at toalettmappa gjør jobben sin og mere til. Jeg tenker stadig vekk på deg også, det hadde vært trivelig å teste skype en gang? Rart å tenke på at det fortsatt er så lenge til jeg ser deg..
  Jeg tror leiligheten vår har det godt også, når Mari og Bjørg-Siri passer på den. Hils Knut så mye, håper han har funnet seg en jobb han liker:)

  Stor klem tilbake til ei jeg er veldig glad i også!

  SvarSlett
 4. Hei Ingrid
  Fint å lese at du har det fint og har funnet deg til rette. Det ser flott ut der du er. Jeg gleder meg til å se Vietnam om noen måneder.Håper vi treffes.
  Det ser ut som et fargerikt land ut fra bildene dine.Brun og fin er du blitt også.
  Klemmer fra Betty

  SvarSlett
 5. Hei Betty!
  Så koselig at du følger med! Det er bare å glede seg, Vietnam er både flott og spennende. Brunfargen har riktignok forsvunnet litt de siste ukene, det nærmer seg regntid og oversvømmelse her. Men det skal være over til dere kommer i desember. Jeg håper også at vi treffes da!
  Klem tilbake fra meg

  SvarSlett