onsdag 7. april 2010

En rask liten oppdatering

Beklager så mye at jeg har vært dårlig til å oppdatere i det siste.. Min hverdag den siste tiden har vært TRAVEL, og det er grunnen til at bloggen ikke har blitt oppdatert.. Allikevel har jeg nå fått sneket inn litt strikking og slikt, så derfor tenkte jeg at jeg bare skulle legge ut noen bilder av det jeg har laget i det siste. Så skal jeg heller komme tilbake med litt fyldigere innlegg senere.. Takk for tålmodigheten, dere som fortsatt gidder å sjekke bloggen min..:)
3 kommentarer:

 1. Takk for pene ord om genseren jeg har laget! :) Mønsteret er litt vanskelig å få tak i, men hvis du har lyst til å strikke den kan jeg sende deg en (litt dårlig) kopi :)

  Fine ting du har laget her, spesielt lua var nydelig! Kan ellers anbefale Ravelry.com hvis du ikke er der allerede. Der er det utrolig mange mønstre og inspirasjon! :)

  SvarSlett
 2. Nå oppdaget jeg jo at du var på Ravelry ;-)

  SvarSlett
 3. Den lua ble lekker, og fint bilde! Takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Jeg skulle ønske jeg klarte å ilegge meg selv et strikkeforbud for å bli fortere ferdig med masteren, men det klarer jeg visst ikke ;) lykke til med eksamener!

  SvarSlett