mandag 26. april 2010

Tilbake i rute

Nå er endelig forrige oppgave levert, omkring en måned etter opprinnelig dato. Det har virkelig vært en hektisk tid, og siden jeg har holdt på med den ut i den perioden jeg er inne i nå, ligger jeg litt på etterskudd, og det ser ikke ut som om jeg kan ligge på latsiden i nærmeste fremtid heller. Men litt mer fritid kan jeg i det minste unne meg.

Oppgaven jeg har levert inneholder en boks i tre, et smykke og en blogg (det var dokumentasjonsformen denne gang). I tillegg skal jeg også lage en plakat, men det har jeg ikke fått gjort, siden fotostudioet på skolen er litt amputert for tiden. Men det kommer. For de som er interessert oppgaven og prosessen med den kan ta en titt inn på http://ingridpaaboks.wordpress.com/


Tenkte jeg skulle legge ut noen flere bilder når jeg får tatt noen som er litt bedre enn dem jeg har. Men her er i alle fall en smakebit av boksen, sett ovenfra.

Nå er vi i gang med en bilde- og tekstil-periode. Jeg er ikke så ivrig på å jobbe med bilde, men tekstiloppgaven er helt klart etter min smak! Jeg skal sy en forklekjole med utganspunkt i mormors gamle forkle! Det kommer bilder av det også når jeg kommer så langt..

Imens kan dere kose dere med et av mine yndlingsbilder av Egon Schiele, en kunstner som jeg tenker å bruke som inspirasjon i billedoppgaven. Jeg kjenner meg litt igjen i dette bildet om dagen..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar