onsdag 3. mars 2010

Stort og hårete surre-rundt skjerf

Halsen/skjerfet jeg fant på Pickles er nå ferdigstrikket. Garnet er også derfra, og heter så mye som Abuelita Tjukk Merino. Det er ganske løst spunnet, og etter litt bruk er det ikke langt unna at jeg hostet hårballer. Men gosh, så mykt og varmt!
Jeg liker skjerf-mønsteret veldig godt, men den ferdige halsen ble veldig diger. Jeg praktisk talt drukner i det! Derfor er det nå på utlån til min kjære Hønefoss-venninne Merete, og om hun liker det og bruker det så får hun det. I mellomtiden har jeg tenkt til å begynne på en annen hals fra Pickles, og håpe på at den blir litt mer i min størrelse.


Skjerfet er grovt strikket, på rundpinne 15(!)

En photoshoot måtte til for skjerfets skyld

Kledelig, retten og sletten

Som du kanskje ser ut fra bildene er jeg ikke helt stødig på redigeringen enda. Har lært noen nye triks som nå i første omgang gjorde alt litt vanskeligere, men jeg håper at jeg kan bli litt bedre med tiden. Farger er vanskelig, så jeg kan ikke garantere for at fargen stemmer helt med virkeligheten. Bildet av Merete (nederst) er nok det nærmeste. Uansett er blogg-bilder er fin redigerings-trening:)

4 kommentarer:

 1. Så fint skjerfet ble! Har du farget håret mørkere? :)

  SvarSlett
 2. Takk! Jeg har farget håret mørkere. Litt skummelt, men er ganske fornøyd. Fargen synes ikke så godt på dette bildet, men..Kommer sikkert noen fler senere.

  SvarSlett
 3. Oioi! Ja det må du legge ut bilde av. Så veldig fint ut:) Matcher vi litt da? ;)

  SvarSlett
 4. Matcher nok mer enn før hvertfall:) Med våre hvite mac´er og brune hår..:P

  SvarSlett