mandag 30. mai 2011

Selv om det har vært stille på bloggen min en stund så betyr ikke det at jeg ikke har hatt noe å finne på, og derfor blogge om. Tvert i mot. Som vanlig er det utdannelsen som har tatt mesteparten av min våkne tid, men vet du hva? Nå er jeg FERDIG! Bacheloroppgaven ble levert på torsdag klokka 12, og nå holder jeg på å pakke meg ut av hybelen. Litt blandede følelser, for jeg forlater en masse bra folk... Heldigvis vet jeg at de bra folkene, de ser jeg igjen!
Samtidig har jeg nye og spennede ting foran meg, og jeg kan hinte om at dette kommer til å ligne mer en reiseblogg om en stund fremover.

Jeg skal snart putte inn bilder og andre ting om bacheloroppgaven og den andre oppgaven jeg har hatt i vår. Imens kan jeg vise det lille jeg har produsert utenom, som stort sett er gaver. Planen er dessuten å lage noen flere frimerkesmykker som jeg kanskje kan selge disse dagene før jeg flytter hjem.
Til slutt må jeg si tusen takk for alle stemmene i Håndlaga-konkurransen. Jeg endte opp på en utrolig andreplass, og er veldig stolt. Dere skal få se premien også etterhvert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar