torsdag 11. februar 2010

Tilgjengelig på nett igjen

Da jeg dro fra Oslo og Asbjørn søndag kveld klarte jeg typisk nok å glemme MacBooken min i vinduskarmen hans. Vanligvis tror jeg nok at jeg skulle kunne klart med to uker uten konstant tilgang på maskin, men siden jeg har flere oppgaver som skal skrives i nærmeste fremtid dro jeg til Oslo i går for å hente den. Så nå er jeg tilbake på nett. I morgen skal jeg få satt av litt til til å legge ut litt bilder, blant annet av alt det nydelige garnet jeg har fått i posten fra Pickles. Jeg er allerede godt i gang med en vårgrønn vest, som dere kan se oppskriften på her. Men nå må jeg tilbake til strikketøyet og lydbok, så jeg får litt kos før jeg må samle energi til siste dag i praksis!

Over og ut!

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med ny blogg med fine bilder! Pickles har utrolig mye fint garn og oppskrifter. Har bare prøvd tykk Abuelita og det er kjempegodt til luer hvertfall! Fikk adressen til bloggen din fra Vidar (sønnen min :)) håper det var greit?

    SvarSlett
  2. Hei!
    Så hyggelig! Det er selvfølgelig helt i orden, han fortalte jo at du hadde spurt om jeg hadde en. Det var faktisk en av faktorene til at jeg laget meg en. :) Jeg har også kjøpt noe tykt abulita, har ikke begynt å strikke med det enda (har noen prosjekter jeg må bli ferdig med først). Men det blir nok neste sideprosjekt. Hils Vidar! :)

    SvarSlett